KABİN İÇİ AYDINLATMA SEÇERKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ ?

Gelişen teknolojiyle beraber lambalarda çeşitler ve kalite standartları artmış durumda, kabin içi aydınlartmalarda da farklı çeşitler mevcuttur. 
Halojen aydınlatmalar, led aydınlatmalar, su geçirmez aydınlatmalar vb.  çeşitler vardır. Peki seçenekler arasında en doğru kabin içi aydınlatmayı nasıl bulabiliriz?
Öncelikle makine veya tezgahınızın ölçülerine göre lambanın uzunluğunu,büyüklüğünü belirlemelisiniz. Lambanın ölçüsünün büyük veya küçük oluşuna göre aydınlatma gücü değişkenlik gösterecektir örneğin;
Köprü tipli CNC makineler gibi büyük tezgahlara 100 cm den küçük led aydınlatmalar ışık verme açısında verimsiz olacaktır, küçük ölçülerde bir tezgaha sahipseniz 30 cm lik led aydınlatmalar işinizi görecektir.
Led aydınlatmalar sulu bir ortamda durdukları için su geçirmez contalara sahip olmaları önemli bir detaydır, böylece lambanın kullanım ömrü uzar ve sudan etkilenmemiş olur genellikle su geçirmez led aydınlatmların kullanım örü 1-2 yıl arasıdır aynı zamanda lambanın Voltayına dikkat etmeniz çok önemli 24 Volt gücünde elektrik akımı olan bir tezgaha 220 Volt bağladığınızda tezgahın elektrik devrelerini yakabilirsiniz.Tüm bunları kontrol ettikten sonra size uygun led aydınlatmayı alabilirsiniz.
CNC YEDEK PARÇA İHTİYAÇLARINIZI EN KALİTELİ VE EN UYGUN FİYATLARDA ULAŞABİLİRSİNİZ.
 
BİZLERE ULAŞABİLİCEĞİNİZ ŞUBELERİMİZİN İLETİŞİM BİLGİLERİNİ AŞAĞIDA BULABİLİRSİNİZ.
 
*TELEFON :0212 493 40 20